Tietoa

Tietoja toiminnasta

Untuvapakkaus on hyväntekeväisyysyhdistys, jonka tarkoitus on auttaa, tukea ja kehittää keskoslapsiperheiden hyvinvointia. Ahkerat vapaaehtoiset mm. ompelevat ja neulovat pakkauksiin vaatteita. Pakkauksen kokoajia on tällä hetkellä kolme henkilöä, jotka kokoavat pakkauksiin sopivan sisällön, yksilölliset tarpeet huomioiden. Materiaalit sekä vaatteet tulevat lahjoituksina yrityksiltä sekä yksityisiltä henkilöiltä.

Miten toiminta käynnistyi?

Toiminta sai alkunsa kotiäiti Katja Korhosen ideasta. Perheeseen syntyi esikoinen pienikokoisena v.2011 ja pienet keskoskaksoset v.2016. Hektisen kaksosten vauva-arjen jälkeen, Katja mietti itselleen harrastusta, samalla kun hän viikkasi lastensa pieniä vaatteita muistolaatikkoon. Kiinnostus käsitöihin sekä hyväntekeväisyystoimintaan sai hänet perustamaan Facebookiin Untuvapakkaus- projektin kesällä 2017, mukaan toimintaan löytyi innokkaita vapaaehtoisia mm,käsityöryhmistä ja hiljalleen alkoi vaatevarastot täyttyä, pakkauksia alkoi lähtemään viikoittain perheille eri puolille Suomea.Tulevaisuuden tavoitteemme

Ensisijaiset tavoitteemme ovat turvata projektin toiminta tulevaisuudessakin, jakaa tietoa toiminnasta sekä mahdollistaa jokaiselle tarvitsevalle keskosvauvalle oma vaatepakkaus.

Tavoitteemme on myös kehittää toimintaamme siten, että voisimme auttaa ja tukea perheitä entistä paremmin sekä jäädä yhteiskuntaamme pysyväksi toimijaksi.